Yritys

Masinotek Oy

Jatkuvaa tietojärjestelmien laadukasta ylläpitoa

Kaikki Masinotekin ohjelmistot kehitetään internet-pohjaisiksi. Tämä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia palvelut kokonaisuutena, sillä vastaamme aina myös ohjelmistojen täydestä ylläpidosta. Ajamme kaikkia tuotantosovelluksiamme Suomeen sijoitetuilla suurilla pilvipalvelualustoilla. Tämän valinnan olemme tehneet taataksemme asiakkaillemme mahdollisimman hyvän tietoturvan ja luotettavuuden myös maailman muuttuessa ja kriisitilanteiden heilutellessa maailmanmarkkinoita tai -politiikkaa.

Asiakkaamme ovat merkittäviä tietoturvaa arvostavia toimijoita

Merkittävin osa asiakkaistamme on vesi- ja energialaitoksia, joille keskeisintä on toimintavarmuus kaikissa tilanteissa sekä mahdollisimman vakaa toimintaympäristö. Asiakkaamme vastaavat yhteiskunnan kannalta kriittisistä toiminnoista ja siten myös tietojärjestelmien tietoturva-asiat ovat tärkeä osa toimintaa. Masinotekilla olemme alusta asti kehittäneet niin sovelluksemme kuin asiakkaillemme ylläpidettävät palvelut keskittyen tietoturvaan ja mahdollisimman korkeaan palveluiden ylläpidettävyyteen.

Korkea luottoluokitus ja hyvä taloustilanne turvaa myös asiakkaitamme

Masinotek on ansainnut korkeimman luottoluokitustason lähes jokainen vuosi perustamisensa jälkeen. Tähän joukkoon kuuluu Suomen yrityksistä vain alle 3 %. Tulos perustuu tinkimättömään asiakassuhteiden hoitamiseen, hyvään taloudenpitoon ja yhteiskunnallisista velvollisuuksistamme huolehtimiseen. Jokaisena toimintavuotenaan on yhtiömme tehnyt positiivisen tuloksen. Liikevaihtoa on kasvatettu maltillisesti, jotta on saatu tilaa aktiiviselle kehittämistyölle sekä näin varmistettu, että kehitetyt tuotteet pystytään myös toimittamaan luvatusti. Hyvän taloudellisen aseman omaava yhtiömme takaa asiakkaillemme luotettavaa kumppanuutta.

Masinotek on tunnettu kohtuullisena palveluidensa ja tuotteidensa hinnoittelijana. Emme pyri ulosmittaamaan hyötyjä asiakkailtamme nopeasti laskuttamalla isoja summia esimerkiksi ylläpitopalveluista tai toisaalta sitomaan asiakkaita pitkäaikaisilla sopimuksilla vaihtoehdottomiin sopimuksiin. Sen sijaan luotamme pikemminkin pitäaikaisiin asiakassuhteisiin ja uskomme, että on parempi, että asiakkaat voivat itsenäisesti valita koska tahansa päättävänsä sopimussuhteen, joka ei heille toimi. Toistaiseksi tällaisia tilanteita on ollut ani harvoin ja jos on, niin tällöinkin olemme varmistaneet, että asiakkaalle annetaan myös tietojärjestelmiin kerätyt tiedot mukaan. Emme myöskään näe, että edes pitkäaikaisissa asiakassuhteissa kannattaisi tuntea olevansa niin vahvoilla, että silloinkaan olisi sijaa palveluiden ylihinnoitteluun.

Yksin ei kukaan pärjää ja siksi luotamme hyviin kumppaneihin

Yhtiön alkutaipaleelta alkaen on Masinotek toiminut jäsenenä useissa vesi-, energia- ja ympäristöalan yhteistyöjärjestöissä. Olemme olleet mukana monissa näistä aktiivisena osallistujana ja usein myös toiminnan kehittäjänä. Toimittajina meillä on jokaiseen mittauslaitteiden ja IoT-lähettimien tuoteryhmään valittu alan kärkiosaajia niin Suomesta kuin maailmalta. Pystymme integroimaan järjestelmiimme oman koodausosaamisemme kautta niin asiakkaidemme nykyiset tietojärjestelmät kuin tarvittaessa myös jopa kilpailijoidemme laitteet. Verkko-operaattoreiden kanssa Masinotekilla on teollisuustason M2M-yhteyksistä sopimukset niin DNA:n, Elisan, Telian kuin myös Lora-verkkoja rakentavan Digita Oy:n kanssa. Olemme käyttäneet kahta Suomen johtavaa pilvipalveluympäristöä jo vuodesta 2017 alkaen.


<< Takaisin