Asentaja asentamassa pohjaveden havaintoputkea. Sääasema ja virtaamamittauskaivo ojan vieressä pellon laidalla. Seurantaa merialueilla asentaja odottamassa rannalla asennuksen alkamista.


Kokonaisvaltainen palvelukonsepti - kaikki hankinnat samalta toimittajalta

Toteutamme hankkeissamme kokonaisvaltaista palvelukonseptia. Toimitamme tietojärjestelmiä ja näihin integroitavia antureita sekä automaatiojärjestelmiä teollisuuteen ja ympäristöhuollon asiakkaille. Kauttamme hoituvat kaikki järjestelmän komponentit, ohjelmistot, asennukset laitoksille ja maastoon sekä käytön aikainen ylläpito.

Kaikissa hanketoteutuksissa kartoitamme asiakkaan kokonaistarpeet. Vastaamme asiakkaan tarvitsemien laitteiden määrittelyistä, hankinnasta sekä toimitettaviin järjestelmiin integroinnista. Mahdollistamme huipputason ohjelmisto- ja järjestelmäosaamisen ja kokonaisvaltaisten palveluiden hankkimisen samalta toimittajalta.

Räätälöimme juuri asiakkaamme tarpeen mukaisen toimituskokonaisuuden. Suuret kokonaishankkeet toteutamme yhtestyökumppaneidemme tuella.

Tietojärjestelmät

Tarvekartoitus, tietojärjestelmäintegroinnit, asennukset, koulutukset ja käyttöönotto.

Anturijärjestelmät

Antureiden määrittely ja valinta, integrointi tiedonkeräykseen, asennus, koulutus ja käyttöönotto.

Logiikat, dataloggerit, GSM-, NB-IoT- ja LoRaWAN-lähettimet

Tiedon keräys kenttälaitteilta ja integrointi tietojärjestelmään. Toimitukseen sisältyy loggeritoimitukset, loggereiden ja antureiden kytkennät, loggereiden konfigurointi ja kytkentä taustajärjestelmään sekä laiteasennukset maastoon.

Mittaukset ja etäseuranta

Toimitamme ja asennamme kokonaismittausjärjestelmiä teollisuuden sekä vesi- ja energialaitosten tarpeisiin, mutta myös kiinteistöihin ja rakennettuun kaupunkiympäristöön. Tuloksien tarkastelu tapahtuu kehittämistämme internet-käyttöliittymistä osana kunnossapitotoimintaa tai yleistä ympäristöseurantaa. Kokonaispalvelumme kattaa antureiden ja loggereiden valinnat, toimitukset, asennukset ja tietoverkkokytkennät.

Toimintatapamme mahdollistaa aina parhaan kuhunkin kohteeseen sopivan mittauslaitteiston valinnan. Käytössä on laaja valikoima antureita ja langattomilla tiedonsiirtoyhteyksillä varustettuja tiedonkeräysloggereita. Laitteiden välinen tiedonsiirto toteutetaan joko radiotaajuuksilla tai GSM-pohjaisilla tiedonsiirtoyhteyksillä. Kentältä automaattisesti kerätty mittaustieto voidaan yhdistää osaksi AHJO-kunnossapitojärjestelmää tai EMMI-ympäristöseuranta-/datan keräysjärjestelmää. Mittaustiedot on myös mahdollista viedä rajapintojen kautta suoraan asiakkaalla jo olemassaoleviin taustajärjestelmiin.


ASIAKASREFERENSSEJÄ